Profiteer van flexibele boekingsvoorwaarden

Omboekgarantie bij Roompot Vakanties

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de omboekgarantie van Roompot Vakanties kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Roompot Vakanties.

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij Roompot Vakanties wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met Roompot Vakanties om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

De vakantie kan niet doorgaan

Wilt u nu boeken maar twijfelt u of u vóór 1 juni 2020 wel op vakantie kunt? Als de vakantie onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u in zo’n geval een voucher van Roompot Vakanties. Daarmee kunt u op een later tijdstip alsnog genieten van een heerlijke vakantie.

 

 

Flexibel boeken bij Landal GreenParks

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de flexibele boekingsvoorwaarden van Landal GreenParks kunt u uw boeking tot 28 dagen voor aankomst gratis wijzigen naar een nieuwe aankomstdatum of een ander Landal vakantiepark. Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kunt u uw reserveringbij Landal GreenParks kosteloos annuleren, tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Indien er reeds een betaling is gedaan met een voucher, ontvangt u hiervoor een nieuwe voucher.

Indien u annuleert na 14 dagen na het maken van de reservering of betrekking heeft op een verblijf dat binnen 28 dagen na reservering zou aanvangen, moet u annuleringskosten betalen. Deze annuleringskosten zijn bij annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst 30% van het totaalbedrag en bij annulering vanaf de 28e dag voor aankomst of later het volledige totaalbedrag.

Bekijk voor meer informatie over de annuleringsvoorwaarden de algemene voorwaarden.    

Later betalen

Wilt u nu boeken bij Landal GreenParks maar twijfelt u nog? In plaats van direct, mag u uw boeking betalen binnen 14 dagen na het moment van boeken. Dit geldt voor alle boekingen, m.u.v. last minute aankomsten binnen 14 dagen.

Boekt u een verblijf voor over 8 weken of later, dan hoeft u niet direct het hele bedrag te betalen. Het is in dat geval mogelijk om in twee termijnen te betalen. U betaalt 30% direct of binnen 14 dagen. Voor de overige 70% heeft u tot 8 weken voor aankomst de tijd.

 

 

Omboekgarantie bij EuroParcs

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de omboekgarantie van EuroParcs kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van EuroParcs

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij EuroParcs wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met EuroParcs om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

De vakantie kan niet doorgaan

Wilt u nu boeken maar twijfelt u of u vóór 1 juni 2020 wel op vakantie kunt? Als de vakantie onverhoopt niet doorgaat, ontvangt u in zo’n geval een voucher van EuroParcs. Daarmee kunt u op een later tijdstip alsnog genieten van een heerlijke vakantie.

 

 

Flexibel boeken bij Oostappen Vakantieparken

Kosteloos wijzigen binnen 28 dagen

Met de omboekgarantie van Oostappen kunt u uw boeking tot 28 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van uw reisgezelschap, de periode of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Oostappen.

Wilt u uw boeking wijzigen naar een andere aankomstdatum of een andere bestemming en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. U hoeft geen wijzigingskosten te betalen.

Boeking wijzigen naar een onbekende datum

U wilt uw boeking bij Oostappen wijzigen naar een andere datum, maar u weet nog niet wanneer u het beste uitkomt? Kies in dat geval een tijdelijke aankomstdatum in de toekomst en neem een maand voor die datum contact op met Oostappen om uw boeking te wijzigen naar de nieuwe aankomstdatum van uw voorkeur.

 

 

Flexibel boeken bij Droomparken

Gratis annuleren tot 5 dagen voor aankomst

Met de flexibele boekingsvoorwaarden van Droomparken kunt u uw boeking tot 5 dagen voor uw aankomstdatum gratis annuleren. In dat geval krijgt u het volledige boekingsbedrag terug.

Dit geldt voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 april 2020, welke een aankomstdatum hebben tussen 4 juli en 30 augustus 2020.

De vakantie kan niet doorgaan

Als de vakantie vanwege overheidsredenen niet door kan gaan, of de vakantieparken van Droomparken volledig gesloten moeten worden, krijgt u ten alle tijden 100% van uw boekingsbedrag terug. Eventuele (gedeeltelijke) sluiting van faciliteiten op de vakantieparken van Droomparken vallen niet onder deze regeling.

Ook dit is geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 3 april 2020, met een aankomstdatum tussen 4 juli en 30 augustus 2020.

 

 

Flexibel boeken bij Center Parcs

De flexibele boekingsvoorwaarden van Center Parcs geldt voor boekingen gemaakt na 18 mei 2020, met een aankomstdatum vóór 30 september 2020.

Gratis annuleren tot 7 dagen voor aankomst

Met de flexibele boekingsvoorwaarden van Center Parcs kunt u uw boeking tot 7 dagen voor uw aankomstdatum kosteloos annuleren. In dat geval krijgt u het volledige boekingsbedrag terug.

Is het toch nodig om na één week voor aankomst te annuleren? Bij annuleringen minder dan 7 dagen voor aankomst bent u slechts 10% van uw boekingsbedrag kwijt (met een minimumbedrag van €50,-).

Boeking annuleren die is gemaakt met een digitale voucher

Als u een boeking wilt annuleren die u volledig heeft betaald met een voucher, dan krijgt u hetzelfde boekingsbedrag terug in de vorm van een nieuwe voucher.

Als u een boeking gedeeltelijk heeft betaald met een voucher en gedeeltelijk met een andere betaalmethode, ontvangt u een nieuwe voucher met het volledige bedrag (waaronder het bedrag betaald via een andere betaalmethode).

  • Bij een annulering tot 7 dagen voor uw aankomstdatum ontvangt u het volledige boekingsbedrag op een voucher
  • Bij een annulering minder dan 7 dagen voor uw aankomstdatum, ontvangt u het volledige boekingsbedrag, minus 10% op uw voucher

Kosteloos wijzigen tot 7 dagen voor aankomst

U kunt uw boeking eenmalig tot 7 dagen voor uw aankomstdatum gratis wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de verblijfsperiode, het type accommodatie of het wijzigen naar een ander vakantiepark van Center Parcs.

Als u uw aankomstdatum wilt aanpassen, kunt u een nieuwe datum kiezen tot maximaal 1 jaar na de originele aankomstdatum.

Wilt u uw boeking wijzigen en valt deze iets duurder uit? Wanneer de prijs van de nieuwe reservering hoger uitkomt, wordt het verschil in prijs in rekening gebracht. Valt de reservering goedkoper uit? Dan wordt het verschil in prijs aan u terugbetaald (indien de boeking met een voucher is betaald, ontvangt u een voucher met het prijsverschil).

Betalingen met aanbetaling (enkel credit card)

Wilt u nu boeken bij Center Parcs maar twijfelt u nog? In plaats van direct het volledige boekingsbedrag betalen, heeft u de optie om een aanbetaling te doen van 10% van het volledige boekingsbedrag (met een minimumbedrag van €50,-).

Het overgebleven bedrag moet uiterlijk 6 dagen voor uw aankomstdatum betaald worden. Het is mogelijk om het resterende bedrag eerder te betalen.

Bij betalingen met betalingsmethoden anders dan een credit card, die het volledige boekingsbedrag direct bij het boeken te worden voldaan.