0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Carnavalsvakantie 2019

Van Noord-Brabant, Limburg en Zeeland tot de carnaval in België. Wij hebben de leukste bestemmingen voor een weekend weg tijdens carnaval voor u op een rij gezet. Wat het voordeel is van in een vakantiehuisje verblijven ten opzichte van een hotel tijdens deze periode? Het mag dan misschien wat verder uit de feeststad liggen, het is wel de ideale plek om met een groep vrienden te overnachten. Daarnaast hebben onze vakantieparken altijd een plekje voor u over op het moment dat u denkt dat alles al is volgeboekt.

Op vakantie naar het zuiden met Carnaval

Het is iets wat u eigenlijk één keer in uw leven meegemaakt moet hebben; het keigezellige carnaval. Pas wel op! Als u eenmaal geweest bent, kan het verslavend werken. Geheit dat u volgend jaar dan weer mee wil feesten. Ook met kinderen is het een feest van jewelste! Ga met het hele gezin verkleed en ontdek de sfeer in Lampegat, Krekkelstad, Pijpenburg, Knotselburg en Oeteldonk! Of neem eens een kijkje bij onze zuiderburen in België, want ook daar wordt het carnavalsfeest gevierd.

Weg met Carnaval 2019

Boek hier uw huisje voor de carnavalsvakantie en vier mee met vrienden of familie! Het feest waar jong en oud altijd welkom is. Zing de carnavalskrakels mee samen met Prins Carnaval en bewonder de leukste kostuums. 

Carnavalsvakantie

Carnavalsvakantie 2019

De hotels zitten hoogstwaarschijnlijk allemaal al vol voor de carnaval van 2019. Daarom hebben wij het perfecte alternatief voor u gevonden. Een huisje op een vakantiepark. De parken liggen niet al te ver weg van de steden en het is veel makkelijker om daar met een groep vrienden te verblijven! Dus waar wacht u op? Boek nu uw weekend weg met Carnaval, keigaaf!