Vakantiepark Parelstrand Vakantiepark

Luikersteenweg 313A, B-3920, Lommel, België

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Vier uw vakantie op het Vakantiepark Parelstrand in het Belgische Lommel! Hier geniet u optimaal van de natuur. Bezoek ook eens het attractiepark Bobbejaanland.

Highlights

  • Nabij attractiepark Bobbejaanland
  • Eindeloos waterplezier
  • Prachtige zandstranden
  vanaf98,-

gratis

fijn restaurant en de prijzen ervan veel keuze het parelstrand zelf dichtbij haven Anoniem - Tegelen - Nederland - 22 mei 2018

6,7

Beoordeling van Vakantiepark Parelstrand

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 371 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Vakantiepark Parelstrand.

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
6,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

3,0

Mevr. Renate bont - Bentelo - Nederland

nl_NL 28 april 2019 - Familie - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 3,0

Niks geen plus punten

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 3,0

Niks

Alles oude rommel

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
3,0
Ligging / locatie
 
3,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,0

Dhr. Barry Fontijn - Castricum - Nederland

nl_BE 6 september 2017 - Gezin met kinderen (7-12) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 8,0

Strand en meer. animatie team was heel erg leuk. Teun, Quinty en alle andere. Kobus maakte ook heel veel indruk.
leuke schone huisje.
Wij hebben niet voor niets bijgeboekt.

Misschien wat achterstallig onderhoud.

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 9,0

Ik vond het een heerlijk huisje. We hebben niet voor niets bijgeboekt.
Was mooi en schoon voorzien van alle gemakken.

Niets

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,3

Mevr. Karin van der Wel - castricum - Nederland

nl_NL 30 augustus 2017 - Gezin met kinderen (7-12) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 9,0

Het meer en het mooie strand. het fijne huisje. Superleuke animatie team. gastvrij en vriendelijk personeel.
Kobus de kikker waar mijn 4 kinderen helemaal gek op zijn.
fantastische binnenspeeltuin. En ook de buitenspeeltuin is erg leuk.

Geen minpunten!

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 9,0

Fantastisch. wij waren er met 4 kinderen en dat is super bevallen. fijne en complete stacaravan.

Niets negatiefs!

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,0

Anoniem - Tongeren - België

nl_BE 26 augustus 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 5,0

De zandput waar je heerlijk kunt zwemmen

Properheid bungalow (deze was erg vuil en de vuile lakens van de vorige bezoekers lagen er van 's morgens tot ik het 's avonds ben gaan melden)
Onvoldoende bestek (ontbrekende tassen, lepels, vorken,...)
Geen zwembad.
Geen sfeer.

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 4,0

Bij aankomst merkten we op dat er héél snel met een natte dweil werd doorgegaan maar het was nog erg vuil.
Ook buiten de bungalow lagen wel 100-en peuken op de grond en papier.
Qua orde en netheid dus een dikke NUL.
Het gaf ons direct een vieze indruk en de vakantie moest nog beginnen.
Onvoldoende bestek maar omdat we maar met drie waren heb ik dit niet direct gemeld, wel bij vertrek gemeld aan de receptie

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,9

Mevr. Henny Voets - 's-Hertogenbosch - Nederland

nl_NL 19 augustus 2017 - Gezin met kinderen (0-6) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 4,0

Personeel terras en cafetaria vriendelijk

Absoluut niet kindvriendelik, te weinig onderhoud en caravan niet schoon, te ver van alles vandaan als je met kleine kinderen bent, geen speelmogelijkheid bij 6 persoonscaravan

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 3,0

Geen

Slecht onderhoud bedrading en kranen onde rcaravan zo bereikbaar voor kinderen, geen afsluiting onderkant , onderhoud schoonmaak,geen voorziening voor kinderen zoals bestek, bekers van plastic enz

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
4,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,4

Mevr. Astrid mulder - julianadorp - Nederland

nl_NL 8 augustus 2017 - Gezin met kinderen (7-12) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 6,0

Groot genoeg

Geen zwembad en huisje te dicht op elkaar

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 6,0

Ligging goed

Lekage en niet schoon

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,7

Anoniem - Heerhugowaard - Nederland

nl_NL 6 augustus 2017 - Gezin met kinderen (7-12) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 6,0

Animatie voor de kinderen

Dat de sta caravans allemaal een kant op staan. Het is gezelliger als je hofjes creeerd.

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 6,0

Woon en zittedeelte was heerlijk ruim

Er waren wel wat dingen kapot. Slecht onderhouden.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (1)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,3

Mevr. Anchalla Rambharos - rotterdam - Nederland

nl_NL 2 mei 2017 - Met een vriend/vriendin - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 3,0

Geen pluspunten

Niks was goed en ze kwamen je niet helpen

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 3,0

Niks

Vies en vuil

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (1)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
3,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,9

Anoniem - Gouda - Nederland

nl_NL 21 april 2017 - Stel jonger dan 50 jaar - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 8,0

De stacaravan was echt geweldig, en het strandje (en zeker het rondje door het bos) ook.

Het parkrestaurant kun je beter vermijden. We waren de enige twee gasten in het restaurant en we hebben in totaal 2 uur binnen gezeten (en niet omdat we zo uitgebreid wilden tafelen)... Ze kwamen een kwartier nadat we de soep op hadden vertellen dat ze de ingredienten voor een van de hoofdgerechten niet hadden en vervolgens duurde het nog 35 minuten voor de hoofdgerechten kwamen. En we moesten het volle pond betalen.

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 10,0

Het was allemaal schoon en netjes, er was voldoende materiaal (borden etc) en we kregen zelfs een pakket met afwasborstel, sponsje, schoonmaakdoekjes, vuilniszak en toiletpapier

Niks

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,6

Anoniem - Uithoorn - Nederland

nl_NL 27 augustus 2016 - Gezin met kinderen (0-6) - 6-persoons stacaravan/chalet Lommelse

Beoordeling van "Vakantiepark Parelstrand" 8,0

Strand

Geen bedekte zwembad en internet/wifi

Beoordeling van "6-persoons stacaravan/chalet Lommelse " 8,0

De keuken en de woonkamer

Badkamer( water in de bad kamer is moeilijk te regelen) en matras is niet comfortabel.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast