Vakantiepark Marina Beach Vakantiepark

Middenweg 1, 4542 PN, Hoek, Nederland

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Vakantiepark Marina Beach ligt op een schiereiland in de Nederlandse provincie Zeeland. Dit bungalowpark is geweldig voor uw low-budget familievakantie.

Highlights

  • In het zuidelijkste puntje van Zeeland
  • Watersportmeer met mooi strand
  • Gratis toegang tot zwemparadijs in de buurt
  vanaf170,-

In het na seizoen heerlijk rustig. EN ligt op n goede locatie..Precies het middenpunt.. Anoniem - Brunssum. - Nederland - 15 september 2018

6,3

Beoordeling van Vakantiepark Marina Beach

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 854 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Vakantiepark Marina Beach.

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
6,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

5,6

Anoniem - Heerhugowaard - Nederland

nl_NL 4 september 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 5,0

De tijden van de receptie kloppen niet met aangegeven opening tijden. Er was veel verouderd en er werd niets met klachten gedaan.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 6,0

Douche was oke

Dat de caravan niet was schoon gemaakt bij aankomst.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,7

Mevr. Ans van der Maaten - Empe - Nederland

nl_NL 4 september 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 5,0

Veel voorzieningen

Al die voorzieningen waren of gesloten of functioneren niet voldoende

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 4,0

Rust

Hutjemutje op elkaar gezet chalets. Te harde bedden. Te smalle deuropening. Te kleine doucheruimte

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
4,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
4,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,7

Anoniem - Assen - Nederland

nl_NL 3 september 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 7,0

Je kunt er lekker zitten op je eigen veranda. Het zandstrandje is heel erg fijn.

Het inchecken vinden wij vervelend, één persoon staat buiten bij een kraampje in te checken, terwijl de auto's met draaiende motor staan te wachten, slecht voor het milieu en vervelend voor de rest auto's die passeren willen.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 7,0

Dat je heerlijk kunt zitten op je veranda

De bedden en de tv zijn wat aan de kleine kant

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,3

Mevr. Annika van de Haar - Almelo - Nederland

nl_NL 28 augustus 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 5,0

De wc en douche cabines van de camping zijn er netjes.

Is erg verouderd park. Veel is defect en gesloten.
Zo kan je maar beperkt binnen spelen en is maar 1 restaurant open met een hele kleine menukaart.
Zijn ook erg weinig speel mogelijkheden voor jongere kinderen en als ouder moet je dan ook altijd mee naar een speeltuin.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 6,0

Was lekker koel in de accommodatie

Je buiten de accommodatie ben en de deur waait dicht dan ben je buiten gesloten omdat de deur gelijk op slot gaat.
Totaal geen licht bij het gasfornuis. Als je aan het koken bent sta je voor het licht zodat je slecht kan zien wat je doet

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,6

Anoniem - Gilze - Nederland

nl_NL 19 augustus 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 3,0

Schoon huisje

Erg verouderd en vervallen.
Speel toestellen zijn kapot.
De dierenweide is verwaarloosd. Zieke en in het water dode dieren.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 6,0

Schoon bij aankomst

Erg rumoerig door werkmigranten

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
3,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,7

Anoniem - Delft - Nederland

nl_NL 15 augustus 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 7,0

De locatie/omgeving en het aantal faciliteiten( bootverhuur, zwemmen( gratis alle dagen dat je verblijf in een heel mooi, gezellig en lux zwembad).

Geen inventarisatie lijst, de activiteiten staan aangegeven op de borden kwamen wij per toeval achter. Hadden het prettiger gevonden als wij het bij het welkomspakket hadden meegekregen. De Poolsekolonie die wij aantroffen was gezellig maar niet uitnodigend voor een volgende keer( misschien verspreiden over het park).Minder activiteiten voor tieners en geen WIFI zoals beloofd. Ook weinig tot geen dieren gezien in het natuurpark.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 8,0

Kookmogelijkheid, inventaris, netheid en hygiene en de ligging.

Beschadigde tafel en salontafel en vooral gat in dak en muur.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
7,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,7

Dhr. Ivo Vink - Giessen - Nederland

nl_NL 14 augustus 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 4,0

Asociale bezoekers, geluidsoverlast,glas in de speeltuin, een stoel te weinig bij de accommodatie. Lekke autobanden.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 6,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,3

Mevr. Brigitta Evers - Wijchen - Nederland

nl_NL 11 augustus 2018 - Stel jonger dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 5,0

De blauwe stacaravan modern en op de vuile luxaflex na was het schoon (De televisie was wel erg oud).

Er liggen op meerdere plekken op het park grote voorwerpen die thuis horen op een afval verwerkingsbedrijf. Delen van het park waar vroeger stacaravans hebben gestaan of iets anders zijn omheind met hekken. Er stonden een paar nieuwe speeltoestellen, maar de overige speeltoestellen zijn vies, ernstig beschadigd en behoorlijk verkleurd. Afgebroken houten banken op het park. Het strand bij het water is vies en een beperkte hoeveelheid zand. De winkel en het restaurant vooraan op het park waren open. Ook zagen we later in de week dat er iemand was voor het huren van een boot of fiets. De binnen speeltuin was dicht. De tennisbanen waren open, onderhoud niet opgelet. Ik zag aan de zijde van het water wel een nieuw douche/ toilet ruimte.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 7,0

Het was een moderne caravan.

De luxaflex waren vies en er zat een gat in het plafond.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,7

Anoniem - wapenveld - Nederland

nl_NL 11 augustus 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 3,0

Geen

Heel veel buitenlandse werklui die hard over het park rijden en alles wat er van in de folder staat is er niet of dicht

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 3,0

Niks

Hele slechte bedden elke morgen kwam je gebroken je bed uit zijn zelfs 3 dagen eerder na huis gegaan

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (1)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,0

Anoniem - DEN HELDER - Nederland

nl_NL 11 augustus 2018 - Groep - 4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws

Beoordeling van "Vakantiepark Marina Beach" 4,0

Geen pluspunten

Lijkt meer op een bouwval als je een rondje loopt. Zit geen sfeer in het park. Weinig te doen.(ook niet voor kleine kinderen)

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Zeeuws " 5,0

Ruime woongedeelte.

Erg kleine slaapkamers.
Nergens haakjes om wat aan op te hangen.
En de vloer was nog vies dat we aankwamen.( nog onder het zand)

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast