0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Landal Mooi Zutendaal Vakantiepark

Gijzenveldstraat 75, 3690, Zutendaal, België

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Landal Mooi Zutendaal ligt midden in een natuurrijke omgeving met bossen, heidevelden en beekdalen. Het Belgische Limburg biedt volop mogelijkheden voor de sportieve vakantieganger.

Highlights

  • Gelegen aan Nationaal Park Hoge Kempen
  • Overdekt en openlucht zwembad
  • Dagje Maastricht
  vanaf148,-
4

Dit is de laagste vanaf-prijs en de beste aanbieding voor de komende 4 maanden voor Landal Mooi Zutendaal.

Deze prijs geldt voor 4-persoons stacaravan/chalet 4B1, met als eerste aankomstmogelijkheid 7 januari 2019, 4 nachten.

Inclusief:
Eindschoonmaak
Exclusief verplichte toeslagen:
• Bedlinnen ( 7,95 per persoon ) 31,80
• Reserveringskosten ( 26,00 per reservering ) 26,00
• Toeristenbelasting ( 1,55 p.p.p.n ) 24,80
  82,60
Inclusief verplichte toeslagen komt de totaalprijs op  230,60  (148,00 (Accommodaties ) + 82,60 (Verplichte toeslagen))

Prijs is gebaseerd op 4 personen (volwassenen, kinderen en/of baby's) en 1 accommodatie(s).

gratis

Heerlijk bij de bossen. Zeer schoon en compleet huisje. Anoniem - Velserbroek - Nederland - 16 november 2018

Landal GreenParks

Veelgestelde vragen over het bungalowpark

Park

Kan ik eerder inchecken dan staat aangegeven? Nee, dit is niet mogelijk.

Wat zijn de openingstijden van de receptie? De receptie is geopend van tot .

Is het park rolstoelvriendelijk? Nee, het park is niet geschikt voor mindervaliden.

Accommodatie

Beschikt de accommodatie over een eigen parkeerplaats? Er zijn geen accommodaties die beschikken over een parkeerplaats.

Zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie? Nee, er zijn geen huisdieren toegestaan.

Zijn er rookvrije huisjes beschikbaar? Nee, het park is geheel rookvrij.

Zijn er accommodaties beschikbaar voor minder validen? Er zijn geen geschikte accommodaties voor mindervaliden.

Kan ik een voorkeur opgeven voor de ligging van de accommodatie? Nee, u kunt geen voorkeur opgeven voor de ligging van de accommodatie.

Is het mogelijk dat er een baby in de accommodatie verblijft? In sommige accommodaties is het mogelijk dat baby's verblijven.

Zijn er huisjes beschikbaar met een open haard? Er zijn geen accommodaties die beschikken over een openhaard.

Faciliteiten

Is er een restaurant op het park aanwezig? Het park beschikt over de volgende restaurants:
- Snackbar

Beschikt het park over een subtropisch zwemparadijs? Nee, het park beschikt niet over een subtropisch zwemparadijs.

Is er een supermarkt aanwezig op het park? Er is geen supermarkt aanwezig.

Wat voor faciliteiten zijn er voor kinderen? Het volgende is aanwezig:
- Speeltuin
- Recreatieprogramma (tijdens vakanties)
- Speelparadijs binnen
- Trampoline/Springkussen

Kan ik fietsen huren op het park? Ja

Beschikt het park over vismogelijkheden? Nee

Welke sport- en spelactiviteiten zijn er op het park aanwezig? Het volgende is aanwezig:
- Fietsverhuur
- Sportveld(en) voor diverse sporten
- Tafeltennis
- Skelterverhuur

Is er (draadloos) Internet aanwezig op het park? Ja, er is wifi in het park aanwezig.

Beschikt het park over wellness-faciliteiten zoals een Sauna? Het park beschikt niet over wellness faciliteiten.

Veelgestelde vragen over de reservering

Top 10 veelgestelde vragen

Is een reservering naderhand nog te wijzigen? Om een reservering te wijzigen (bijvoorbeeld naar een andere aankomstdatum) kunt u ons makkelijk een WhatsApp bericht (06-38482144) sturen of contact opnemen met onze Service Desk via ons lokale telefoonnummer dat u in uw reserveringsbevestiging vindt. Voor gebruik van dit lokale telefoonnummer worden (buiten de kosten van uw telefoongebruik) als vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Wijzigingen zijn altijd op aanvraag en alleen mogelijk indien het bungalowpark hiervoor akkoord geeft.

BungalowSpecials berekent geen wijzigingskosten. Wel kan het zijn dat het vakantiepark een extra bedrag in rekening brengt (afhankelijk van het soort wijziging). Mocht het vakantiepark kosten rekenen, dan worden de kosten vanzelfsprekend altijd met u overlegd.

Hoe kan ik een reservering annuleren? Via een link in de bevestigingsmail kan de betreffende reservering worden geannuleerd. Indien u deze e-mail niet hebt bewaard of alleen een bevestigingsbrief hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144).

Let op: het bungalowpark zal in de meeste gevallen annuleringskosten in rekening brengen. De hoogte van het verschuldigde bedrag is afhankelijk van het termijn waarop u annuleert. Wij adviseren om deze reden altijd om bij het maken van een reservering een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij adviseren u tevens telefonisch contact op te nemen met onze Service Desk om te informeren of de reservering gewijzigd kan worden naar een nieuwe datum.

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn reservering? Binnen een half uur na het reserveren ontvangt u een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Wanneer u binnen een half uur geen e-mail ontvangen hebt, controleer dan uw ongewenste mail. Mocht ook in uw ongewenste mail de bevestiging niet te vinden zijn, dan raden wij u aan direct contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144). Om u snel te kunnen helpen is het van belang om de volgende gegevens bij de hand te houden:

* de naam waarop de reservering is gemaakt;
* de naam van het bungalowpark;
* de aankomstdatum;
* het reserveringsnummer (indien bekend). 

Wanneer moeten de verblijfskosten van mijn reservering worden betaald? De betalingsvoorwaarden verschillen per vakantiepark. Zo kan het vakantiepark u vragen het gehele bedrag als voorschot te betalen, een aanbetaling te doen of het volledige bedrag pas bij aankomst af te rekenen. Als u vragen heeft over de betaling, kunt het beste direct met het vakantiepark contact opnemen. De contactinformatie van het vakantiepark kunt u vinden onder 'parkinformatie' op de website en op de boekingsbevestiging die u van ons heeft ontvangen. 

Prijzen en beschikbaarheid van accommodaties kunnen per dag verschillen; hoe kan dat? De prijzen van de aangeboden accommodaties zijn opgebouwd uit flexibele tarieven. Bungalowparken kunnen 24 uur per dag hun prijzen en beschikbaarheid aanpassen op BungalowSpecials.nl. De actuele prijzen en beschikbaarheid vindt u terug op de detailpagina van het betreffende bungalowpark.

Hoe weet ik welke specifieke faciliteiten aanwezig zijn in de accommodatie? De aanwezigheid van bepaalde faciliteiten, zoals een open haard of specifieke keukenapparatuur, zijn afhankelijk per bungalowpark en accommodatietype. Meer informatie over de aanwezigheid van deze specifieke faciliteiten kunt u vinden bij de omschrijving van de accommodatie. U kunt tevens contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144).

Kan ik een bungalow met een speciale voorkeur reserveren? Het is bij ieder bungalowpark mogelijk een speciale voorkeur door te geven. Bijvoorbeeld voor een specifieke ligging, de aanwezigheid van faciliteiten voor mindervaliden of de voorkeur voor een rookvrije en/of huisdiervrije accommodatie. De mogelijkheden hiervoor verschillen per bungalowpark en accommodatietype. Wij raden u daarom aan om bij een speciale voorkeur contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via het contactformulier. Onze medewerkers kunnen zo de mogelijkheden voor uw specifieke wensen nagaan.

Kan ik mijn huisdier meenemen? Ieder bungalowpark heeft zijn eigen beleid met betrekking tot huisdieren. Sommige bungalowparken laten geen huisdieren toe en in andere gevallen hangt dit af van het geboekte accommodatietype. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen een vergoeding gevraagd voor het meebrengen van een huisdier. De kosten hiervoor vindt u terug op de detailpagina van het betreffende bungalowpark en accommodatietype. Neemt u een huisdier mee? Meld dit dan altijd bij uw reservering om problemen (of extra kosten) ter plaatse te voorkomen.

Voor meer informatie over de huisdiertoegankelijkheid van het bungalowpark van uw keuze kunt u contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen annuleringsvoorwaarden en een annuleringsverzekering? Alle vakantieparken hanteren annuleringsvoorwaarden en deze verschillen per vakantiepark. In deze voorwaarden staat vermeld wanneer het vakantiepark kosten in rekening zal brengen bij een annulering. Een annuleringsverzekering is een verzekering tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van een reis. Momenteel biedt BungalowSpecials geen annuleringsverzekering aan. U bent natuurlijk vrij om er zelf eentje af te sluiten bij een externe partij. 

Hoe kan ik contact opnemen met BungalowSpecials.nl? De Service Desk is 7 dagen per week geopend. Kijk hier voor openingstijden en contactmogelijkheden. 

Alles over reserveren

Hoe gaat de reservering in zijn werk? Heeft u een bungalowpark of accommodatie gevonden die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u deze zelf via de website reserveren of contact met ons opnemen.

Wilt u via de website reserveren? Kies dan het bungalowpark en het accommodatietype op de door u gewenste datum en klik op reserveer. Volg alle stappen en uw reservering is zo gemaakt. Binnen een half uur na het reserveren (zowel via het internet als telefonisch) wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging. Het reserveringsnummer geldt als bevestiging. 

Geen bevestiging ontvangen? Stuur ons dan even een WhatsApp bericht (06-38482144). 

Is het ook mogelijk om direct bij het bungalowpark te reserveren? Nee, de aanbiedingen op BungalowSpecials.nl zijn alleen via deze website te reserveren. Wij bieden vele accommodaties tegen de laagste prijs. Bekijk alle voordelen op de pagina met beloftes van BungalowSpecials.nl.

Is het mogelijk om meerdere verblijfsperiodes achter elkaar te reserveren? Ja, dit is mogelijk. Wanneer deze optie niet beschikbaar is op de website, kunt u contact opnemen met onze Service Desk via telefoonnummer 0900-77 32 425 (10ct. p/m).

Wat houdt ‘reservering op aanvraag’ in? Enkele accommodaties zijn niet direct te boeken en daarom uitsluitend op aanvraag te reserveren. Wilt u een accommodatie op aanvraag reserveren? Dan ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging of uw reservering definitief doorgaat. Dit hangt af van de beschikbaarheid van het bungalowpark.

Bij iedere accommodatie staat duidelijk aangegeven of deze direct te reserveren is of op aanvraag gereserveerd moet worden.

Waar kan ik terecht met vragen over de beschikbaarheid van een accommodatie? De actuele beschikbaarheid kunt u via onze website controleren op de detailpagina van het door u gekozen bungalowpark. De beschikbaarheid van een accommodatie kan per dag, zelfs per moment, verschillen. 

Is het belangrijk om de aankomsttijd door te geven bij de reservering? Gereserveerde accommodaties zijn op de dag van aankomst tot 18.00 uur gegarandeerd, tenzij anders is aangegeven. Indien u op de dag van aankomst na 18.00 uur in het bungalowpark arriveert, dient u het parkpersoneel hiervan voortijdig telefonisch op de hoogte te stellen. Zo kunnen zij de accommodatie vasthouden. Wanneer er al een aankomsttijd bekend is, dient u dit vroegtijdig aan te geven.

Op de meeste bungalowparken is de receptie de gehele dag geopend. Er zijn echter ook bungalowparken waar de receptie een beperkt aantal uren is geopend. Dit geldt met name voor de avonduren. Kijk op de bevestiging die u van het vakantiepark ontvangt naar de openingstijden van de receptie.

Vanaf welke leeftijd kan ik reserveren? De minimum leeftijd voor het boeken van een reservering is altijd 18 jaar, en in een aantal uitzonderingen 21 jaar. In het laatste geval wordt dit op de pagina van het vakantiepark extra vermeld.

Is het toegestaan om in groepsverband op het bungalowpark te verblijven? Wanneer u in groepsverband op het bungalowpark van uw keuze wilt verblijven (bijvoorbeeld met uw voetbalteam of vriendengroep) dient u dit voorafgaand aan het maken van de reservering te melden. Of het verblijf in groepsverband is toegestaan is afhankelijk van het bungalowpark. Op de detailpagina van het door u gekozen bungalowpark wordt aangegeven of het bungalowpark het verblijf van groepen jongeren accepteert.

Het kan zijn dat voor bedrijven andere voorwaarden gelden dan voor particuliere boekingen. Hierbij moet gedacht worden aan maximaal 1 klant per kamer, verplicht afnemen van eindschoonmaak en een maximum periode van boeken. Indien van toepassing, zal het vakantiepark hier na boeken over informeren.
Indien u als groep (niet in familieverband) op het vakantiepark verblijft, kan het vakantiepark een extra borg verzoeken.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met onze Service Desk.

Het belangrijkste: prijzen & kosten

Worden de prijzen bij BungalowSpecials.nl per persoon of per accommodatie berekend? De huurprijzen worden via BungalowSpecials.nl per accommodatie weergegeven. Enkele verplichte en optionele toeslagen worden echter wel per persoon berekend. De totale prijs van uw verblijf is dus afhankelijk van het aantal volwassenen, kinderen en baby’s die in de accommodatie zullen verblijven. De getoonde vanaf prijzen zijn inclusief btw, exclusief reserveringskosten, verplichte toeslagen per persoon (per nacht) en een eventuele toeristenbelasting. De totale prijs wordt in een prijsopbouw berekend in de eerste stap tijdens het reserveringsproces.

Welke extra kosten worden er nog berekend bij de reservering? Naast de huurprijs van de bungalow en eventuele verplichte toeslagen zoals schoonmaaktoeslag, bedlinnen, toeristenbelasting en overige heffingen worden er per reservering reserveringskosten in rekening gebracht. De hoogte van deze reserveringskosten is afhankelijk van het door u geboekte bungalowpark. 

De getoonde prijzen zijn exclusief een eventueel af te sluiten annuleringsverzekering. Daarnaast zijn er per bungalowpark optionele extra’s bij te boeken zoals het opmaken van de bedden, eventuele huisdiertoeslagen en overige extra’s zoals een kinderbox of kinderstoel.

Zijn belastingen bij de kale huurprijs van de accommodatie inbegrepen? Doorgaans zijn de getoonde huurprijzen exclusief toeristenbelasting en overige heffingen, zoals schoonmaakkosten en milieuheffingen. De kosten hiervan variëren per bestemming en/of bungalowpark. De getoonde huurprijzen zijn inclusief BTW. Meer informatie over de hoogte van de verplichte toeslagen vindt u terug op de detailpagina van het betreffende bungalowpark. Daarnaast wordt in de prijsopbouw van uw reservering een overzicht getoond van de totale kosten van uw reservering.

Toeristenbelasting
Gemeentes kunnen belasting opleggen aan bezoekers van de gemeente, die daar niet inwonend zijn. Dit wordt ook wel toeristenbelasting genoemd. Deze belasting wordt niet direct aan de gemeente betaald, maar wordt gerekend door het bungalowpark waar u verblijft. Het bungalowpark betaalt vervolgens de belasting aan de gemeente. Toeristenbelasting is niet van toepassing als u inwoner bent van die gemeente.

Of er toeristenbelasting wordt gerekend, is afhankelijk van de bestemmingsgemeente. Vele gemeentes rekenen een toeristenbelasting per persoon per nacht. De hooge van deze belasting varieert per bestemming en/of bungalowpark. De getoonde prijzen op BungalowSpecials.nl zijn exlusief een eventuele toeristenbelasting. Meer informatie over de hoogte van de eventuele extra belasting vindt u terug op de detailpagina van het betreffende bungalowpark.

Gemeentes kunnen toeristenbelasting per persoon per nacht rekenen, maar het is ook mogelijk dat de belasting per accommodatie, per nacht of per reservering gerekend wordt.  

Worden er reserveringskosten berekend? Ja, voor elke reservering worden er reserveringskosten in rekening gebracht. De hoogte van deze reserveringskosten is afhankelijk van het door u geboekte bungalowpark. Deze kosten betaalt u, net als de rest van de reserveringssom, aan het door u geboekte bungalowpark. U betaalt de reserveringskosten dus niet rechtstreeks aan BungalowSpecials.nl.

Prijzen en beschikbaarheid van accommodaties kunnen per dag verschillen; hoe kan dat? De prijzen van de aangeboden accommodaties zijn opgebouwd uit flexibele tarieven. Bungalowparken kunnen 24 uur per dag hun prijzen en beschikbaarheid aanpassen op BungalowSpecials.nl. De actuele prijzen en beschikbaarheid vindt u terug op de detailpagina van het betreffende bungalowpark.

Wanneer krijg ik mijn waarborgsom terug? Bij sommige bungalowparken wordt om een waarborgsom gevraagd. De hoogte van de eventuele waarborgsom kunt u terugvinden in de factuur die u van het bungalowpark ontvangt. Wanneer de accommodatie conform de schoonmaakvoorschriften van het bungalowpark is achtergelaten en er geen bedragen of schade meer openstaan bij het vakantiepark, stort het bungalowpark de waarborgsom zo snel mogelijk terug op uw rekening. Doorgaans ontvangt u de waarborgsom uiterlijk 14 dagen na afloop van uw verblijf.

Op maat gemaakte Specials en extra's

Wat zijn (Korting)Specials? BungalowSpecials biedt zo veel mogelijk korting en voordeel aan. Deze unieke aanbiedingen zijn geselecteerd en heten daarom dan ook Specials. Deze acties bestaan bijvoorbeeld uit een torenhoge last minute korting, de gegarandeerd laagste prijs voor uw bungalow of een gratis verblijf voor uw huisdier(en). De exacte hoogte van de korting op de huurprijs wordt weergegeven in de prijsopbouw van uw boeking en is zichtbaar zodra u het correcte aantal personen invoert.

Kom ik in aanmerking voor korting op mijn boeking? BungalowSpecials biedt diverse Specials aan waarbij u kan profiteren van unieke kortingen. De exacte hoogte van de korting op de huurprijs wordt weergegeven in de prijsopbouw van uw boeking en is zichtbaar zodra u het correcte aantal personen invoert. Afhankelijk van de periode waarin u boekt, komt u mogelijk in aanmerking voor vroegboekkorting dankzij onze VroegBoekSpecials of last minute korting dankzij onze Last minute Specials.

Bij Jonge Gezinnen Specials is er jonge gezinnenkorting van toepassing. Bij SeniorenSpecials is er sprake van seniorenkorting. Wanneer dit het geval is, wordt er bij het boeken om de geboortedatum van de jongste- of oudste persoon uit het reisgezelschap gevraagd. Dit hoeft niet de hoofdboeker te zijn. Vervolgens wordt de exacte korting berekend. 

Bij SecretSpecials geeft u uw aankomstdatum, de grootte van uw reisgezelschap en uw gewenste vakantiepark op. Het vakantiepark selecteert dan zelf een accommodatie voor u. Dit communiceert het vakantiepark zo spoedig mogelijk aan. Hierbij betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor deze accommodatie.

Bij HuisdierSpecials verblijft tijdens uw bungalowvakantie minimaal 1 huisdier gratis. Bij sommige vakantieparken gaat dit om 1 huisdier en in sommige gevallen om 2 huisdieren. Dit is per deelnemend vakantiepark afhankelijk en wordt in de prijsopbouw gedefinieerd.

ActieSpecials bestaan uit diverse acties waarbij hoge kortingen op uw verblijf worden verstrekt.
Bij Gratis-nachten-Specials betaalt u voor een bepaalde verblijfsduur en verlengt BungalowSpecials uw verblijf door in gratis extra overnachtingen te voorzien.


Kan ik kortingen combineren? Komt u voor meerdere kortingen in aanmerking? Dan berekenen wij voor u de hoogste korting, zodat u van de maximale korting profiteert.

Informatie over mijn accommodatie

Kan ik een rookvrije en/of huisdiervrije accommodatie reserveren? Wanneer u zeker wilt zijn van een verblijf in een rook- en/of huisdiervrije accommodatie (bijvoorbeeld vanwege een allergie) raden wij u aan om contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via de telefoon (0900-77 32 425; 10 ct. p/m), zodat onze medewerkers de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw speciale wensen kunnen nagaan.

Zijn er accommodaties beschikbaar voor minder validen? Sommige bungalowparken bieden speciale voorzieningen voor minder validen. Niet alle bungalowparken zijn volledig toegankelijk voor minder validen. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via de telefoon (0900-77 32 425; 10 ct. p/m), zodat onze medewerkers de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw speciale wensen kunnen nagaan.

Zijn huisdieren toegestaan in de accommodatie? Wanneer u een huisdier wenst mee te nemen kunt u op de detailpagina van het betreffende bungalowpark terugvinden of huisdieren zijn toegestaan. Vaak hangt het ook af van het type accommodatie dat u wenst te reserveren, dus raadpleeg ook de detailpagina van de accommodatie van uw keuze. 

Voor meer informatie over de huisdiertoegankelijkheid van het bungalowpark van uw keuze kunt u contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via het contactformulier

Beschikt de door mij geboekte accommodatie over een eigen parkeerplaats? De aanwezigheid van een parkeerplaats bij de accommodatie is afhankelijk van het door u geboekte bungalowpark. Een aantal van de aangeboden bungalowparken is geheel autovrij waardoor het vaak niet is toegestaan de auto bij de accommodatie te parkeren. Voor meer informatie over de aanwezigheid van een parkeerplaats kunt u terecht op de detailpagina van het bungalowpark. Vragen? Neem gerust contact op met onze Service Desk.

Kan er een extra babybed gereserveerd worden in de accommodatie? In veel accommodaties is er standaard een babybed aanwezig, maar dit verschilt per bungalowpark en accommodatietype. Kijk voor de aanwezigheid en eventuele meerprijs van een babybed op de detailpagina van het betreffende accommodatietype. U kunt ook contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144).

Hoe weet ik welke specifieke faciliteiten aanwezig zijn in de accommodatie? De aanwezigheid van bepaalde faciliteiten, zoals een open haard of specifieke keukenapparatuur, zijn afhankelijk per bungalowpark en accommodatietype. Meer informatie over de aanwezigheid van deze specifieke faciliteiten kunt u vinden bij de omschrijving van de accommodatie. U kunt tevens contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144).

Hoe geef ik mijn voorkeuren en wensen door?

Kan ik mijn huisdier meenemen? Ieder bungalowpark heeft zijn eigen beleid met betrekking tot huisdieren. Sommige bungalowparken laten geen huisdieren toe en in andere gevallen hangt dit af van het geboekte accommodatietype. Daarnaast wordt er in de meeste gevallen een vergoeding gevraagd voor het meebrengen van een huisdier. De kosten hiervoor vindt u terug op de detailpagina van het betreffende bungalowpark en accommodatietype. Neemt u een huisdier mee? Meld dit dan altijd bij uw reservering om problemen (of extra kosten) ter plaatse te voorkomen. 

Voor meer informatie over de huisdiertoegankelijkheid van het bungalowpark van uw keuze kunt u contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via het contactformulier.

Vanaf welke tijd kan ik inchecken? De specifieke tijden waarop u kunt inchecken en uitchecken zijn afhankelijk van het door u geboekte bungalowpark. Deze tijden staan vermeld op de detailpagina van het desbetreffende bungalowpark.

Kan ik een bungalow met een speciale voorkeur reserveren? Het is bij ieder bungalowpark mogelijk een speciale voorkeur door te geven. Bijvoorbeeld voor een specifieke ligging, de aanwezigheid van faciliteiten voor mindervaliden of de voorkeur voor een rookvrije en/of huisdiervrije accommodatie. De mogelijkheden hiervoor verschillen per bungalowpark en accommodatietype. Wij raden u daarom aan om bij een speciale voorkeur contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via het contactformulier. Onze medewerkers kunnen zo de mogelijkheden voor uw specifieke wensen nagaan.

Kan ik een rookvrije en/of huisdiervrije accommodatie reserveren? Wanneer u zeker wilt zijn van een verblijf in een rook- en/of huisdiervrije accommodatie (bijvoorbeeld vanwege een allergie) raden wij u aan om contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via de telefoon (0900-77 32 425; 10 ct. p/m), zodat onze medewerkers de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw speciale wensen kunnen nagaan.

Kan ik een voorkeur opgeven voor de ligging van de accommodatie? Het is bij ieder bungalowpark mogelijk een voorkeur op te geven voor een bepaalde ligging, bijvoorbeeld “dichtbij de parkfaciliteiten”, “aan het water” of “naast elkaar gelegen”. U kunt uw specifieke voorkeur opgeven bij de reservering door deze te plaatsen bij het kopje “vragen of wensen”. Voor de meeste van dergelijke voorkeuren worden voorkeurskosten in rekening gebracht, welke door het vakantiepark gefactureerd zullen worden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met onze Service Desk. Onze medewerkers kunnen zo de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw speciale voorkeur nagaan.

Kan er een extra babybed gereserveerd worden in de accommodatie? In veel accommodaties is er standaard een babybed aanwezig, maar dit verschilt per bungalowpark en accommodatietype. Kijk voor de aanwezigheid en eventuele meerprijs van een babybed op de detailpagina van het betreffende accommodatietype. U kunt ook contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144).

Kan ik een huisje direct aan het water boeken? Het is bij ieder vakantiepark mogelijk een voorkeur op te geven voor de ligging aan het water, indien hier ter plaatse voorzieningen voor zijn. U kunt uw specifieke voorkeur opgeven bij de reservering door deze te plaatsen bij het kopje “vragen of wensen”. Voor de meeste van dergelijke voorkeuren worden voorkeurskosten in rekening gebracht, welke door het bungalowpark gefactureerd zullen worden. Voor meer informatie over de aanwezigheid van een (vis)vijver kunt u terecht op de detailpagina van het desbetreffende bungalowpark.

U kunt tevens contact opnemen met onze Service Desk zodat onze medewerkers de beschikbaarheid en mogelijkheden voor uw speciale voorkeur kunnen nagaan.

Ben ik, bij het boeken van een vuurwerkvrij park, verzekerd van een vuurwerkvrij Oud & Nieuw? Is het door u gekozen park vuurwerkvrij, dan zal het park een vuurwerkvrij-beleid voeren. Helaas kunnen zij echter geen garanties geven over de mate waarin individuele reizigers dit respecteren. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het vuurwerkverbod alleen geldt voor het terrein van het vakantiepark en niet voor de omliggende omgeving.

Hoe zit het met betalen?

Kan ik de kosten voor mijn verblijf vooraf betalen? De verblijfskosten bent u verschuldigd aan het door u geboekte bungalowpark. U bent geen kosten verschuldigd aan BungalowSpecials.nl. Vaak ontvangt u na het maken van de reservering binnen enkele dagen een factuur van het door u geboekte bungalowpark, afhankelijk van de aankomstdatum van uw verblijf. Voor meer informatie over de betaling kunt u direct contact opnemen met het door u geboekte bungalowpark. De contactgegevens van het bungalowpark staan vermeld op de bevestiging die u van BungalowSpecials.nl hebt ontvangen.

Wanneer moeten de verblijfskosten van mijn reservering worden betaald? De betalingsvoorwaarden verschillen per vakantiepark. Voor meer informatie over de betaling kunt u het beste rechtsreeks contact met het door u geboekte vakantiepark opnemen. In de meeste gevallen ontvangt u binnen enkele dagen na het maken van uw reservering een factuur van het bungalowpark. Indien er nog voldoende tijd is om de transactie te voldoen dient deze voorafgaand aan het verblijf te worden voldaan aan het bungalowpark. Het vakantiepark kan ook om een aanbetaling vragen. In de factuur wordt aangegeven op welke wijze u kunt betalen. Neem voor meer informatie over de betaling rechtstreeks contact op met het door u geboekte bungalowpark.

Meer informatie over de bevestiging

Wanneer is de reservering definitief? De reservering is definitief wanneer u de laatste stap hebt doorlopen en op ‘definitief reserveren’ hebt geklikt. Binnen een half uur ontvang u hiervan per e-mail een bevestiging (en indien gewenst binnen enkele werkdagen per post). Vanaf dit moment kunt u ervan uitgaan dat uw reservering definitief is.

Let op: Wanneer u binnen een half uur geen e-mail ontvangen hebt, controleer dan uw ongewenste mail. Mocht ook in uw ongewenste mail de bevestiging niet te vinden zijn, dan raden wij u aan direct contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144). Om u snel te kunnen helpen is het van belang om de volgende gegevens bij de hand te houden:

* de naam waarop de reservering is gemaakt;
* de naam van het bungalowpark;
* de aankomstdatum;
* het reserveringsnummer (indien bekend). 

Wanneer ontvang ik een bevestiging van mijn reservering? Binnen een half uur na het reserveren ontvangt u een bevestiging op het opgegeven e-mailadres. Wanneer u binnen een half uur geen e-mail ontvangen hebt, controleer dan uw ongewenste mail. Mocht ook in uw ongewenste mail de bevestiging niet te vinden zijn, dan raden wij u aan direct contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144). Om u snel te kunnen helpen is het van belang om de volgende gegevens bij de hand te houden: 

* de naam waarop de reservering is gemaakt; 
* de naam van het bungalowpark; 
* de aankomstdatum; 
* het reserveringsnummer (indien bekend).  

Wat moet ik doen als ik geen bevestiging heb ontvangen? Wanneer u binnen een half uur geen e-mail ontvangen hebt, controleer dan uw ongewenste mail. Mocht ook in uw ongewenste mail de bevestiging niet te vinden zijn, dan raden wij u aan direct contact op te nemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144). Om u snel te kunnen helpen is het van belang om de volgende gegevens bij de hand te houden:

* de naam waarop de reservering is gemaakt;
* de naam van het bungalowpark;
* de aankomstdatum;
* het reserveringsnummer (indien bekend).

Ik heb de reservering definitief gemaakt, maar er wordt een foutmelding weergegeven. Wat moet ik doen? Wanneer er een foutmelding op de pagina verschijnt nadat u op ‘definitief reserveren’ hebt geklikt, neem dan direct contact op met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144) of via het telefoon (0900-77 32 425; 10 ct. p/m). In de meeste gevallen is de reservering gelukt, maar is de pagina waar de reservering bevestigd wordt verlopen. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, kunnen wij u informeren over de status van uw reservering.

Wat gebeurt er als het bungalowpark is volgeboekt? Het kan onverhoopt voorkomen dat er sprake is van een overboeking in het bungalowpark. In dit geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en doen wij onze uiterste best een vergelijkbaar en passend alternatief te bieden. U bent uiteraard niet verplicht om op dit aanbod in te gaan. Bij een overboeking en het niet kunnen aanbieden van een alternatief worden alle eventueel vooraf betaalde kosten aan het vakantiepark teruggestort.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Is een reservering naderhand nog te wijzigen? Om een reservering te wijzigen (bijvoorbeeld naar een andere aankomstdatum) kunt u ons makkelijk een WhatsApp bericht (06-38482144) sturen of contact opnemen met onze Service Desk via ons lokale telefoonnummer dat u in uw reserveringsbevestiging vindt. Voor gebruik van dit lokale telefoonnummer worden (buiten de kosten van uw telefoongebruik) als vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Wijzigingen zijn altijd op aanvraag en alleen mogelijk indien het bungalowpark hiervoor akkoord geeft. 

BungalowSpecials berekent geen wijzigingskosten. Wel kan het zijn dat het vakantiepark een extra bedrag in rekening brengt (afhankelijk van het soort wijziging). Mocht het vakantiepark kosten rekenen, dan worden de kosten vanzelfsprekend altijd met u overlegd.

Hoe kan ik de aankomstdatum van mijn reservering wijzigen? Wanneer u verhinderd bent op de geboekte datum kunt u contact opnemen met onze Service Desk via ons lokale telefoonnummer dat u in uw reserveringsbevestiging vindt. Voor gebruik van dit lokale telefoonnummer worden (buiten de kosten van uw telefoongebruik) als vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht. Wijzigingen zijn altijd op aanvraag en alleen mogelijk indien het bungalowpark hiervoor akkoord geeft. 

BungalowSpecials berekent geen wijzigingskosten. Wel kan het zijn dat het vakantiepark een extra bedrag in rekening brengt (afhankelijk van het soort wijziging). Mocht het vakantiepark kosten rekenen, dan worden de kosten vanzelfsprekend altijd met u overlegd.

Hoe kan ik het aantal personen, het bungalowpark of aantal accommodaties wijzigen? Wijzigingen zijn alleen mogelijk indien het bungalowpark hiervoor akkoord geeft. Wilt u bijvoorbeeld een wijziging brengen in het aantal personen, het aantal accommodaties, het accommodatietype of geboekte bungalowpark? Stuur ons dan makkelijk een WhatsApp bericht (06-38482144) of neem met onze Service Desk via ons lokale telefoonnummer dat u in uw reserveringsbevestiging vindt contact op. Voor gebruik van dit lokale telefoonnummer worden (buiten de kosten van uw telefoongebruik) als vanzelfsprekend geen kosten in rekening gebracht.

Annuleren? We hopen natuurlijk niet!

Hoe kan ik een reservering annuleren? Via een link in de bevestigingsmail kan de betreffende reservering worden geannuleerd. Indien u deze e-mail niet hebt bewaard of alleen een bevestigingsbrief hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met onze Service Desk via WhatsApp (06-38482144).

Let op: het bungalowpark zal in de meeste gevallen annuleringskosten in rekening brengen. De hoogte van het verschuldigde bedrag is afhankelijk van het termijn waarop u annuleert. Wij adviseren om deze reden altijd om bij het maken van een reservering een annuleringsverzekering af te sluiten. Wij adviseren u tevens telefonisch contact op te nemen met onze Service Desk om te informeren of de reservering gewijzigd kan worden naar een nieuwe datum. 

Wat is het verschil tussen annuleringsvoorwaarden en een annuleringsverzekering? Alle vakantieparken hanteren annuleringsvoorwaarden en deze verschillen per vakantiepark. In deze voorwaarden staat vermeld wanneer het vakantiepark kosten in rekening zal brengen bij een annulering. Een annuleringsverzekering is een verzekering tegen financiële schade ten gevolge van het annuleren van een reis. Momenteel biedt BungalowSpecials geen annuleringsverzekering aan. U bent natuurlijk vrij om er zelf eentje af te sluiten bij een externe partij. 

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten? Op dit moment biedt BungalowSpecials geen annuleringsverzekering aan. U bent natuurlijk vrij om er zelf eentje af te sluiten bij een externe partij. 

Alles wat u nog wil weten over BungalowSpecials

Hoe gaat BungalowSpecials.nl om met persoonsgegevens? BungalowSpecials.nl respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de website en zorgt dat alle persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wij verzamelen verschillende gegevens waarmee wij de bezoeker een zo optimaal mogelijke dienstverlening bieden. Ook gaan wij zeer zorgvuldig met persoonsgegevens om. Daarnaast verstrekken wij de gegevens in geen geval aan derden. In het privacy statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verzameld en wat wij met deze gegevens doen.

Hoe kan ik contact opnemen met BungalowSpecials.nl? De Service Desk is 7 dagen per week geopend. Kijk hier voor openingstijden en contactmogelijkheden. 

Waar kan ik terecht met klachten? Klachten betreffende het bungalowpark (accommodatie of de faciliteiten ter plaatse) kunnen het beste ter plekke in het bungalowpark worden gemeld. Het bungalowpark kan op dat moment de klacht in behandeling nemen.

Heeft u een klacht? Dien deze dan zo snel mogelijk in via dit formulier. Wij verzoeken u klachten zo snel mogelijk (tot uiterlijk 2 weken na het verblijf) in te dienen.

Klachten over onze dienstverlening kunnen worden gemaild naar: klachten [at] bungalowspecials.nl. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen een klacht in behandeling te nemen. Wij reageren uiterlijk binnen 14 dagen inhoudelijk op een klacht. Hiervan wordt een bevestiging gestuurd.

Mochten wij de klacht niet voor u kunnen oplossen of bent u niet tevreden met de afhandeling van u klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Kan ik na mijn reservering mij beroepen op het herroepingsrecht? Nee, na een reservering via BungalowSpecials.nl kunt u zich niet beroepen op het herroepingsrecht. Voor diensten waarbij een reservering van toepassing is (zoals vervoer, horeca en vrijetijdsbesteding) geldt geen bedenktermijn. Het herroepingsrecht is daarop niet van toepassing. Dit betekent dat u niet gebruik kunt maken van het recht om onze producten kosteloos binnen 14 dagen te retourneren. Bekijk ook de algemene voorwaarden van BungalowSpecials.nl.

Belangrijke informatie

Betalingswijze
U ontvangt een factuur van het park of u betaalt bij aankomst. De betaalwijze wordt op de bevestiging van het park vermeld.

Annuleringsvoorwaarden
Bij annulering tot 15:00 uur 28 dagen voor aankomst wordt 30% van de reservering in rekening gebracht. ?

Huisdieren
Huisdieren toegestaan (à € 5.50 per huisdier per nacht)

Parkeergelegenheid
Parkeerplaats aanwezig (gratis)

Aantal accommodaties
Dit bungalowpark heeft 197 accommodaties

Check-in
Vanaf 15.00 uur

Check-out
Voor 10.30 uur

Toeristenbelasting
Prijzen zijn exclusief citytax

Contact

Voor vragen over het maken van een reservering of specifieke wensen, lees dan onze 
veelgestelde vragen
.

Staat uw vraag er niet tussen; wilt u een reservering maken of wijzigen? Gebruik dan het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Tips ontvangen wij ook graag. Hiervoor kunt u ook het contactformulier gebruiken.

Contactformulier
Veelgestelde vragen
Deel uw mening/ervaring!
Beoordeel ons op TrustPilot