Landal Hochwald Vakantiepark

Landalstrasse 1, D-54427, Kell am See, Duitsland

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Geniet van een vakantie op Landal Hochwald in het Duitse Kell am See! Maak een mountainbiketocht of wandeling. In ieder seizoen biedt de omgeving van dit park in de Hunsrück u iets bijzonders.

Highlights

  • Veel faciliteiten
  • Indoor speelparadijs
  • Aan rand van bos en stuwmeer
  vanaf99,-

De ligging en natuur. Speelactiviteiten buiten voor de kinderen Mevr. Bea van denBraak - Amstelveen - Nederland - 19 mei 2018

7,7

Beoordeling van Landal Hochwald

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 30 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Landal Hochwald.

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
7,0
Netheid en hygiëne
 
7,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

8,3

Dhr. Zahn Fred - Landgraaf - Nederland

nl_NL 9 maart 2019 - Familie - 4-persoons bungalow 4CE Comfort

Beoordeling van "Landal Hochwald" 8,0

Idiaal voor kleine kinderen word genoeg georganiseerd mooie omgevingen vriendelijk personeel

Beoordeling van "4-persoons bungalow 4CE Comfort " 7,0

Je hebt eigenlijk wel alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie

Bedden lagen niet echt lekker

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,0

Anoniem - Rijen - Nederland

nl_NL 5 februari 2019 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons bungalow 4C Comfort

Beoordeling van "Landal Hochwald" 8,0

Enkele aandachtspunten voor huisje 229 doorgegeven bij receptie

Beoordeling van "4-persoons bungalow 4C Comfort " 8,0

Mooi uitzicht vanuit woonkamer

Stijl toegangspas naar voordeur bij sneeuw en ijzel. Geen sneeuwschoen en strooizout aanwezig bij aankomst.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,4

Anoniem - Aalten - Nederland

nl_NL 22 januari 2019 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons bungalow 4C Comfort

Beoordeling van "Landal Hochwald" 9,0

De ligging en omgeving. Hele mooie huisjes.

Geen.

Beoordeling van "4-persoons bungalow 4C Comfort " 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,9

Anoniem - Hendrik Ido Ambacht - Nederland

nl_NL 25 september 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 6-persoons bungalow 6B1

Beoordeling van "Landal Hochwald" 9,0

Wij hadden een vrijstaand huis, heerlijk. We konden meteen het bos in, wat ons prima beviel. Bij de receptie konden we heel veel info krijgen. Prachtig gebied.

Eigenlijk geen, al hadden we iets meer winkel voor etenswaren gehoopt.

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6B1 " 8,0

Heerlijk huis, voor ons meer dan genoeg. Ik vond het servies heel leuk.

Niet veel, ik had graag een emmertje of een teiltje gehad voor een wasje oid. De trap was heel leuk, maar ik ben blij dat we niet naar boven hoefden, die vond ik best eng.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,9

Dhr. Wilfried van hooste - stekene - België

nl_BE 6 oktober 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 6-persoons bungalow 6B1

Beoordeling van "Landal Hochwald" 9,0

Zeer goed gelegen!!!

Slaap ruimte wa klein

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6B1 " 9,0

Prachtig gelegen voor ons huisdier

De slaap ruimte beneden toch wa benepen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,6

Mevr. Bea van denBraak - Amstelveen - Nederland

nl_NL 19 mei 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 6-persoons bungalow 6B1

Beoordeling van "Landal Hochwald" 9,0

De ligging en natuur.
Speelactiviteiten buiten voor de kinderen

Prijzen voor wifi

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6B1 " 8,0

De ligging(achterin het park)

Niets

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,4

Dhr. Idris Demirturk - Hellevoetsluis - Nederland

nl_NL 14 mei 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 6-persoons bungalow 6C

Beoordeling van "Landal Hochwald" 7,0

Rustig,afgelegen en mooie natuurgebied

Te kleine zwembad en te weinig buiten activiteiten

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6C " 6,0

Vrijstaande huizen, midden in natuur en hoop aanwezig in de keuken

Soms kwam er een bepaalde stank uit de wc en de banken zijn niet comfortabel

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
7,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,4

Anoniem - Heemskerk - Nederland

nl_NL 23 augustus 2017 - Familie - 6-persoons bungalow 6B1

Beoordeling van "Landal Hochwald" 6,0

Weinig op park zelf, en afgelegen.

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6B1 " 5,0

Alles wat nodig zit erin

Niet goed schoon gemaakt.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (1)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,7

Anoniem - Lage Mierde - Nederland

nl_NL 2 mei 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow 6B1

Beoordeling van "Landal Hochwald" 6,0

Vriendelijk personeel

Erg is weinig te doen in de omgeving,behalve wandelen.

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6B1 " 6,0

Een lekkere douche,met een goede straal

Erg kleine woonkamer door de schuine kanten.
Matrassen erg hard en je ligt met je hoofd onder de schuine kanten.
Erg steile trap naar boven,niet geschikt voor kleine kinderen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,0

Dhr. W de Jager - Delft. - Nederland

nl_NL 18 februari 2017 - Familie - 6-persoons bungalow 6B1

Beoordeling van "Landal Hochwald" 7,0

Wij zijn hier meestal in de winter periode. Wij houden van rust en dichtbij de bossen.

WiFi...deze moet vrij zijn..erg prijzig als je toch WiFi wil hebben. Dit geef ik al een jaar of 6 aan!

Beoordeling van "6-persoons bungalow 6B1 " 7,0

Schoon opgeleverd. Goede voorzieningen.

Nogmaals..WiFi!!

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
7,0
Inrichting en comfort
 
7,0
Netheid en hygiëne
 
7,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast