0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

EuroParcs Resort De Achterhoek Vakantiepark

Ploegdijk 2, 7241 SC, Lochem, Nederland

Bekijk op kaart

Aanbevolen

Bungalowpark omschrijving

Gelegen in de prachtige natuur van de Gelderse Achterhoek, vindt u Europarcs Resort De Achterhoek, eerder bekend onder de naam Landgoed Ruighenrode. Een mooie streek met uitgestrekte bossen en...

Highlights

  • Diverse speelplaatsen in het park
  • Recreatievijver met glijbaan
  • Een bosrijke omgeving
  vanaf122,95

gratis

Mooie huisjes. Mooi park. Mooie omgeving Mevr. C VAN aalst - Capelle aan den IJssel - Nederland - 27 oktober 2018

7,5

Beoordeling van EuroParcs Resort De Achterhoek

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 946 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van EuroParcs Resort De Achterhoek.

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
7,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

7,9

Dhr. P. De Liefde - Honselersdijk - Nederland

nl_NL 15 september 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 8,0

Prachtige ligging en mooi huisje!

Jammer dat er zo weinig personeel aanwezig was tijdens de lunch..

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 8,0

Mooie inrichting.

Het mocht wel wat schoner

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
7,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,7

Dhr. Gerard Stam - Oud-Beijerland - Nederland

nl_NL 20 augustus 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,7

Anoniem - Etten - Nederland

nl_NL 19 augustus 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 6,0

Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Hele redelijke prijzen restaurant en snackbar.
Voldoende en leuke speeltuinen.

Zwembad is klein en toch vaak niet erg schoon. Dat moet beter kunnen d.m.v. vaker controlern op een dag.
Veel arbeiders op het park (wij hebben het niet als hinderlijk ervaren, maar het draagt niet bij aan het vakantiegevoel).

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 9,0

Het was een prachtig (vrij nieuw) huisje (nummer 165). Op een klemmende deur na, helemaal niets op aan te merken. Vrijstaand en sfeervol ingericht, hordeuren, aan het water. Van alles was voldoende. We hebben er echt genoten!

Niets.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
9,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

7,7

Mevr. A. meijer - ridderkerk - Nederland

nl_NL 18 augustus 2018 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 8,0

Rustig park. Leuke dingen voor de kinderen

Het vele werkverkeer want Door het park scheurt.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,7

Anoniem - Assen - Nederland

nl_NL 12 augustus 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 6,0

Prachtige omgeving en mooie verblijfplaatsen / huisjes

Kabouter zwembad, niet van deze tijd

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 8,0

Heeft u een klacht? Vul deze dan niet in uw review in maar geef het door aan onze klachtenafdeling via het klachtenformulier.
Wat bijzonder, daar zijn reviews toch voor zowel de plus als min
Ondanks dat het een mooi huisje was en op een mooie plaats stond toch een paar opmerkingen, het huisje was niet schoon, ramen en gordijnen smerig dat zag je al van de buiten kant.
Keuken ook niet echt schoon om maar te zwijgen over de resten aangekoekte aardappelen en ander vuil in de pannen. Er zat een vaatwasser in, ik zou het eerder een kalkmachine willen noemen die schreeuwde gewoon om zout en glansmiddel.
De badkamer was gewoon smerig, vlekken op de tegels en spinrag op diverse plekken, ook het kastje onder de wasbak was smerig gewoon niet schoongemaakt. De wasbak zat verstopt, liep helemaal niet weg, naar melding dit een beetje verholpen maar elke dag daarna liep het water weer langzamer weg. Ik zocht in de slaapkamer naar een stopcontact, 1 achter onder het bed net boven de plint, brr vies

Het zwembad, het is een kabouterbadje met enorm veel gloor, water wat ondoorzichtig is zelfs met duikbril op zie je niets onder water. Je kleren zou ik niet in de kluisjes doen, je kunt ze daarna gaan wassen zo smerig. De opzichters kijken je voor 8 uur avonds uit het bad en springen dan zelf in hun ONDERBROEK in het badje om schoon te maken of zelf te zwemmen
Bij aankomst was het in het huisje 43 graden en de rest van de week ook elke dag zo warm binnen, we hadden mooi weer dus daar klaag ik beslist niet over, wat wel triest is dat er geen parasol bij het huisje aanwezig was, bleek dat je die moest huren voor 5 euro en borg van 35 euro! Meneer er staat nergens dat er een parasol bij het huisje zit kreeg ik als antwoord op mijn vraag over de parasol, er staat ook nergens dat er een kookpan in het huisje zit, kan ik die ook van je huren vroeg ik, nee hoor meneer die zit gewoon bij het huisje, nou hier zakt mij de broek van af, Ik betaal dus borg voor het huisje 65 euro + 35 parasol :-(

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
9,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
9,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,6

Mevr. Xichela Liberia - Amsterdam - Nederland

nl_NL 11 maart 2018 - Familie - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 8,0

Mooie, nette en sfeervolle woning. Veel faciliteiten op het park. Je voelt je thuis.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 10,0

Bij het parkeren voelde ik me al thuis. Het huis ziet er heel mooi uit door de grote ramen/deuren. De kleur en accessoires in het huis zijn heel sfeervol en gezellig. Het was niet gigantisch maar groot genoeg. Nette indeling. Alles klopte. Het gaf mij inspiratie voor mijn eigen woning. Ik zou hier elk jaar terug kunnen komen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
9,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
10,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,7

Anoniem - Veenendaal - Nederland

nl_NL 27 februari 2018 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 8,0

Veel speel activiteit voor de kinderen! Zwembad netjes indoorspeel bak ook prima!

Accommodatie was echt niet schoon! Overval haar stofzuiger was niet even schoongemaakt verschillende dingen defect! Gemeld bij receptie en klacht in gediend bij Roompot.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 6,0

Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien

Uitgeleefd huisje! Lekkage geweest heel smoezelig niet goed schoongemaakt echt overal stof! Heb zelf eerst lopen stoffen om vervolgens de bedden op te maken. Stof in de kasten dus eerst een doek erdoor vooraf ik tassen kon uitpakken.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,7

Anoniem - Sibrandabuorren - Nederland

nl_NL 2 september 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 6,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 10,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
10,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,0

Dhr. Arnold Loermans - HEESCH - Nederland

nl_NL 20 mei 2017 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 3,0

Geen

We kregen niet de Papillon. die we bij de reservering hadden geboekt. maar helemaal in de uithoek 280 de noot uitgang. tussen alle Polen die daar zaten te drinken.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 9,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
3,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
4,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,0

Dhr. Bert Penners - Meerssen - Nederland

nl_NL 6 mei 2017 - Stel ouder dan 50 jaar - 4-persoons stacaravan/chalet Pavillon

Beoordeling van "EuroParcs Resort De Achterhoek" 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "4-persoons stacaravan/chalet Pavillon " 8,0

Rust

Oven gin kapot. Geen gebruiksaanwijzing van apparaten aanwezig

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast