Domaine Les Gaux Vakantiepark

Route de Blaimont, B-5541, Hastière Par Dela, België

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Domaine Les Gaux ligt in het Belgische plaatsje Hastière-par-Delà in de Maasvallei. Het is een prachtige bosrijke omgeving.

Highlights

  • In de buurt van de Grotten van Han
  • Rust en privacy
  • In bosrijke omgeving
  vanaf220,-

Zeer behulpzame receptie, ook Nederlandstalig. Leuke mix van vaste bewoners en... Dhr. Rini Kerkhof - Culemborg - Nederland - 26 augustus 2018

6,0

Beoordeling van Domaine Les Gaux

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 130 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Domaine Les Gaux.

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
5,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

4,3

Mevr. Ineke Steinfelder - GRONINGEN - Nederland

nl_NL 4 november 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 4,0

Park lag redelijk dicht bij het centrum bakker en terras op loopafstand. De dorpssupermarkt was iets verder

Vies huisje,slecht bereikbare receptie,groot aantal vaste bewoners die hun eigen leven hebben en rommel om de deur gaf niet het
Vakantie gevoel. Het park ligt rustig maar vaste bewoners rijden in de ochtend vroeg over het grind en onze buurvrouw hield van harde muziek tijdens het schoonmaken. Ook vond ik het huisje klein en had het achterstallig onderhoud.
gewenste gevoel

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 4,0

De open haard gaf nog wat sfeer

Achterstallig onderhoud en vies. Bij elkaar geraapt qua bestek etc. Vieze kastjes en lades en pannen. Alles voor gebruik moest afgewasswn. Mevrouw van de receptie kon niet tegen kritiek.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
4,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,7

Anoniem - Dokkum - Nederland

nl_NL 21 augustus 2018 - Met een vriend/vriendin - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 4,0

Gedateerd park. Veel vaste bewoners op het park die met scooters en blaffende honden het park ronddwalen. De bungalows zelf zijn slecht onderhouden. Stopcontacten die er half uit hangen, geen lampenkappen over de pitten enz. Verder ligt over het gehele park het asfalt er beroerd bij. Diepe gaten en scherpe randen maken uw aauto niet blij. Ook de beloofde wandelmogelijkheden zijn vanaf het park zelf ernstig beperkt. Eenmaal met de auto van het park af zijn er gelukkig goenoeg mogelijkheden in een prachtige omgeving.

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 5,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,6

Anoniem - Hoofddorp - Nederland

nl_NL 3 januari 2018 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 6,0

Goedkoop
Aardiger vrouw bij de receptie
Mooie locatie voor uitstapjes in de omgeving

Slordig park
De paden zijn glad

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 5,0

Goede open haard

De slaapplekken boven zijn open en zeer gehorig voor de slaapkamer beneden.
We zaten in een zes persoons huisje met 4 en dat ging goed maar ik moet er niet aan denken om er met zijn zessen te moeten zitten.
Het huisje was niet schoon, overal nog spinrag, vies douchegordijn.
Eén deken per bed is ook wat weinig.
De elekticiteit achteraf betalen Het was bij ons niet echt koud buiten,6 graden, en openhaard aan toch nog moeten bijbetalen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

9,1

Anoniem - Vleuten - Nederland

nl_NL 23 oktober 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 10,0

Het is een mooi klein parkje, het ligt prachtig op een heuvel. De ontvangst was bijzonder vriendelijk.

De huisjes liggen geschakeld. Wij hebben geen lawaaioverlast gehad, maar heb je luidruchtige buren, dan heb je pech.

Het park is absoluut niet luxe, er is voor kinderen ook niet veel te beleven. Voor ons was dat geen enkel probleem (juist prettig), maar voor mensen met kleine kinderen misschien jammer.

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 10,0

Wij vonden het huisje geweldig. Het is klein, eigenlijk zijn er maar twee kamers. Een kleine kamer, daar sliepen onze kinderen. En een grote kamer met een vide op de eerste verdieping. Fijne bedden.

De omgeving van Les Gaux is prachtig. Wij kwamen om te wandelen, en dat kun je uitgebreid doen in de omgeving. Zoek je iets anders (een levendig stadje in de buurt bv), dan moet je ergens anders heen (althans buiten het hoogseizoen).

Wat wij fantastisch vonden was de open haard. Elke avond stookten we een vuurtje.

Het huisje is erg goedkoop, en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.

Geen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
10,0
Prijs kwaliteit
 
10,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
10,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
10,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,3

Dhr. Guilliano Cronie - Voorburg - Nederland

nl_NL 29 augustus 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 3,0

De dag dat je daar weer vertrekt

Te veel om op te noemen,maar de smerigheid is wel het ergste.
Heb nog nooit zulk servies gezien.
Alles was vies vies vies!!!
Geen wc rol,geen vaatwas tablet,aftandse witgoed,onbeschoft hostes,de handdoeken waren van bezoekers die ze daar hadden achtergelaten(kwam ze van alle landen tegen Spanje,Amsterdam,Parijs etc etc).
Ronduit het slechtste vakantiepark die ik ooit heb gezien.Wat een armoe

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 3,0

Geen positiviteit
Heb me dood geërgerd aan het interieur en de smerigheid

Had voor het geld geen super luxe verwacht,maar dit was ronduit armzalig.Bijmekaar geraapte ouwe rotzooi van grofvuil langs de weg

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (1)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
3,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,4

Anoniem - Hoofddorp - Nederland

nl_NL 15 augustus 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 6,0

Mooie omgeving

Verouderde bungalow

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 5,0

Open haard

Slaapkamer in verbinding woonkamer

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
8,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,4

Anoniem - Elspeet - Nederland

nl_NL 14 augustus 2017 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 6,0

De omgeving is prachtig.

Geen goede huisjes en alles erg oud en gedateerd

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 4,0

We hebben een heerlijke week gehad maar zijn alle dagen actief geweest. We waren met drie volwassenen en twee grote kinderen. Dat we een onderkomen hadden waar we konden zijn.

Weinig comfort en slechte bedden. Nog dekens!! en badkamer niet op slot kunnen enz. Het ontbreken van basale dingen zoals goede pannen en te weinig kopjes.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
6,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
4,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,0

Anoniem - Egem - België

nl_BE 30 mei 2017 - Gezin met kinderen (0-6) - 6-persoons bungalow Spring Special

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 5,0

De mevrouw aan de receptie is heel vriendelijk.

Beoordeling van "6-persoons bungalow Spring Special " 3,0

Nette badkamer

Enkel de badkamer was proper. De rest van het huisje niet schoon. Het babybedje hebben we zelfs niet gebruik. Matras niet schoon en gaten in het bed zelf. Je kan met de auto niet tot aan het huisje rijden waardoor je veel op en af moet met bagage. Met kleine kindjes zijn de aanwezige trappen in het huisje gevaarlijk.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
5,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,1

Anoniem - Warnsveld - Nederland

nl_NL 4 april 2017 - Groep - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 5,0

De ligging is erg mooi

De huisjes zijn verouderde en het de inrichting is belabberd. Veel dingen waren stuk en slecht hersteld

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 5,0

Omgeving

Geen comfort en erg oud

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
6,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,1

Mevr. Annelies Eyskens - Turnhout - België

nl_BE 18 januari 2017 - Gezin met kinderen (0-6) - 6-persoons bungalow

Beoordeling van "Domaine Les Gaux" 4,0

De ligging is dicht bij activiteiten en wandelingen

De accommodatie is wel heel miniem. Dure bijkomende kosten voor ons na een week 120 euro extra.

Beoordeling van "6-persoons bungalow " 4,0

Heel klein , slecht geïsoleerd.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
4,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast