0900-77 32 425 (10 ct. p./m.)| ma-vr: 09:00-22:00 za: 10:00-18:00 zo: 10:00-22:00

Holiday Suites Appartementen Blankenberge Individueel/privé gelegen

Zeedijk 98, 8377, Blankenberge, België

Bekijk op kaart

Bungalowpark omschrijving

Appartementen Blankenberge is een mooi centraal gelegen appartementencomplex in de Belgische badplaats Blankenberge. U maakt hier heerlijke strandwandelingen.

Highlights

  • Aan de kust
  • Suites van alle gemakken voorzien
  • Sea Life Centre in Blankenberge
  vanaf35,-

Wij waren alleen maar tevreden over alles Mevr. H Lammerink - Raalte - Nederland - 18 augustus 2013

4,9

Beoordeling van Holiday Suites Appartementen Blankenberge

Gemiddelde beoordeling van gasten op basis van 20 beoordelingen

Profiteer van de persoonlijke ervaringen en recensies van onze gasten en krijg een goed beeld van Holiday Suites Appartementen Blankenberge.

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
4,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
5,0
  • Filters

  • Reisgezelschap

  • Jaar

  • Beoordeling

    • Toon beoordelingen vanaf
  • Accommodaties

6,1

Anoniem - Hierden - Nederland

nl_NL 19 augustus 2017 - Met een vriend/vriendin - 2-persoons appartement 31 Zeezicht

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 7,0

Goede locatie, balkon, eigen keukentje.

Niet super schoon. In de gang beneden ruikt het erg onhygiënisch en 1 lift is kapot waardoor het extra lang duurt voordat je boven bent. Ook hadden wij er 2 handdoekenpakketten erbij geboekt maar deze waren helaas niet aanwezig. Omdat het appartement geen receptie was was het nog wel lastig om de conciërge te vinden om dit te regelen.

Beoordeling van "2-persoons appartement 31 Zeezicht " 6,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
7,0
Prijs kwaliteit
 
6,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
4,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,9

Anoniem - Groesbeek - Nederland

nl_NL 13 augustus 2016 - Stel jonger dan 50 jaar - 4-persoons appartement 40 Zonnezijde

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 4,0

De locatie, het hotel ligt centraal gelegen.

Hotel is met de auto slecht bereikbaar. Hygiene is zwaar onder de maat. De appartementen zijn erg klein. Comfort is slecht. Meubilair is aan vervanging toe. Geen receptie aanwezig. Je moet zelf het bed opmaken en afhalen.

Beoordeling van "4-persoons appartement 40 Zonnezijde " 3,0

De koelkast was goed koud

Hygiene was zeer slecht, leek wel of er niet gepoetst was. We boekten twee slaapkamers, maar de bedden stonden in dezelfde ruimte. Stapelbed is niet gemaakt voor volwassenen. Vieze vlekken in de matrassen. Sloten gevaarlijk wanneer er brand uitbreekt.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
4,0
Prijs kwaliteit
 
3,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
4,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,4

Anoniem - Laakdal - België

nl_BE 2 augustus 2016 - Gezin met kinderen (0-6) - 4-persoons appartement 40 Zonnezijde

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

Dat het aan de dijk gelegen is.

Dat het niet echt geschikt is voor een groot gezin, zeer benauwd om met 5 op een kamer te zitten. Een appartement kan je het niet noemen. Daardoor dat we er ook nauwelijks aanwezig geweest zijn. Wat jammer is want met een baby en kleine kinderen heb je toch vaak rust momenten nodig.

Beoordeling van "4-persoons appartement 40 Zonnezijde " 5,0

Dat er een lift aanwezig was. En dat de badkamer netjes was.

Kleine kamer. Niet echt netjes. stoelen en zeteltjes waren veel vieze plekken op, Stoffige kamer en vuile ramen. Er word volgens mij enkel gestofzuigd, wat je als gast ook doet. Want als gast laat je het zowiezo al "netjes" achter, anders komen er extra boetes bij.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

3,6

Mevr. S Luthe - essen - Duitsland

de_DE 26 juli 2016 - Stel jonger dan 50 jaar - 2-Personen Ferienwohnung 30 Zonnezijde

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 3,0

Liegt direkt am Strand

Beoordeling van "2-Personen Ferienwohnung 30 Zonnezijde " 4,0

Schöner Ausblick

Kein Personal
kein Ansprechpartner
keine Parkmöglichkeit am Haus
Haus sehr schlecht zu erreichen
nichts auf deutsch geschrieben
nicht mal ein deutscher TV-Sender
Appartement für den Preis sehr klein

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
3,0
Ligging / locatie
 
3,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
4,0
Inrichting en comfort
 
4,0
Netheid en hygiëne
 
6,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

5,3

Dhr. Jh Rhoe - Eindhoven - Nederland

nl_NL 22 augustus 2015 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons Appartement type 40 Zonnekant

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

De ligging

Weinig ventilatie, alleen schuifpui op het balkon, maar die kon 's nachts niet open blijven wegens gekrijs van de meeuwen. Kookgelegenheid minimaal en pannen ook van mindere kwaliteit. Daarnaast ook geen WiFi op de kamer.

Beoordeling van "4-persoons Appartement type 40 Zonnekant " 5,0

De ligging, vlakbij strand en centrum.

Appartement te klein voor 4 personen. Te weinig (gedateerd) meubilair, bijna geen mogelijk tot ventilatie en schuifdeur douche kapot. Appartement en meubilair zijn toe aan een opknap beurt cq. vervanging.

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
6,0
Sfeer op het park
 
5,0

Accommodatie

Algemeen
 
5,0
Inrichting en comfort
 
5,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,6

Anoniem - Breda - Nederland

nl_NL 14 juli 2015 - Stel jonger dan 50 jaar - 2-persoons appartement 31 Zeezicht

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

Locatie aan zee

Appartementen voor feestgangers.

Beoordeling van "2-persoons appartement 31 Zeezicht " 3,0

Locatie Zee zicht

Kamer was vies bij aankomst zakdoekjes onder het bed, veel stof,
slecht slot op de deur erg onveilig!

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (2) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
5,0
Prijs kwaliteit
 
5,0
Ligging / locatie
 
8,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
5,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
3,0
Netheid en hygiëne
 
3,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

4,0

Anoniem - Den Bosch - Nederland

nl_NL 25 oktober 2014 - Gezin met kinderen ouder dan 12 - 4-persoons Appartement type 41 Zeezicht

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 3,0

Ligging

Geen receptie.
Bij aankomst code in moeten tikken om binnen te komen. Onze sleutel lag er niet. Na 3 telefoontjes zelf sleutels uit kluisje moeten halen.
Zeer onveilige appartementen. Men kan alleen via code op deur
pand verlaten! Moet 3x code intikken omdat batterij vervangen moeten worden. Moeten er niet aan denken dat er in dit complex brand uitbreekt. Hiervan zullen wij melding maken aan de brandweer.
Daarnaast over het appartement: geen slot op wc/douche, klink hangt los in deur, dus als je deur dicht wil trekken heb je klink in de handen. Dus ander moet de deur achter je dichtduwen!!!
Verwarmingen werkt niet. Indien we deze aan willen zetten slaan stoppen door.
Dus we hebben met dekens op bank gezeten. Hangt sigarettenlucht in gang

Beoordeling van "4-persoons Appartement type 41 Zeezicht " 3,0

Geen receptie.
Bij aankomst code in moeten tikken om binnen te komen. Onze sleutel lag er niet. Na 3 telefoontjes zelf sleutels uit kluisje moeten halen.
Zeer onveilige appartementen. Men kan alleen via code op deur
pand verlaten! Moet 3x code intikken omdat batterij vervangen moeten worden. Moeten er niet aan denken dat er in dit complex brand uitbreekt. Hiervan zullen wij melding maken aan de brandweer.
Daarnaast over het appartement: geen slot op wc/douche, klink hangt los in deur, dus als je deur dicht wil trekken heb je klink in de handen. Dus ander moet de deur achter je dichtduwen!!!
Verwarmingen werkt niet. Indien we deze aan willen zetten slaan stoppen door.
Dus we hebben met dekens op bank gezeten. Hangt sigarettenlucht in gang

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (3) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
3,0
Prijs kwaliteit
 
4,0
Ligging / locatie
 
7,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
3,0
Sfeer op het park
 
3,0

Accommodatie

Algemeen
 
3,0
Inrichting en comfort
 
4,0
Netheid en hygiëne
 
4,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,6

Anoniem - alphen - Nederland

nl_NL 10 augustus 2014 - Stel jonger dan 50 jaar - 2-persoons Appartement type 30 Zonnekant

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 9,0

Mooie locatie en netjes

Geen service-balie

Beoordeling van "2-persoons Appartement type 30 Zonnekant " 9,0

Mooi uitzicht en je had genoeg ruimte voor je spullen

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
9,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
9,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

8,6

Dhr. J.A.G. Kuijpers - TILBURG - Nederland

nl_NL 8 augustus 2014 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 9,0

Bij aankomst was het bestelde linnenpakket en handdoekenpakket
niet op de kamer maar na 1 telefoontje was het foutje binnen een half uur opgelost. Dat er iets misgaat kan altijd gebeuren we zijn tenslotte allemaal maar gewoon mensen maar als het dat snel wordt rechtgezet vind ik dat een pluspunt.

Geen minpunten

Beoordeling van "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 8,0

Let wel wij hadden geen huisje maar een studio

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (1) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
9,0
Prijs kwaliteit
 
9,0
Ligging / locatie
 
10,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
8,0
Sfeer op het park
 
8,0

Accommodatie

Algemeen
 
8,0
Inrichting en comfort
 
8,0
Netheid en hygiëne
 
8,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

6,6

Anoniem - Stadskanaal - Nederland

nl_NL 30 juli 2014 - Stel jonger dan 50 jaar - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Beoordeling van "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

Deze beoordeling heeft geen opmerkingen.

Beoordeling van "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 6,0

Mooi uitzicht

Spinnewebben en stof zaten nog in de hoekjes van de kamer

Was deze beoordeling nuttig? Ja ! (0) Nee ! (0)

Park

Algemeen
 
8,0
Prijs kwaliteit
 
7,0
Ligging / locatie
 
6,0

Gastvrijheid

Klantvriendelijkheid personeel
 
7,0
Sfeer op het park
 
7,0

Accommodatie

Algemeen
 
6,0
Inrichting en comfort
 
6,0
Netheid en hygiëne
 
5,0

Toon gegeven cijfers Beoordeling is ongepast

Heeft u nog vragen?
MA-VR: 09:00-20:00, ZA-ZO: 10:00-18:00